JANSSENS-LO

Zonwering

Zonwering op maat voor binnen en buiten

Voor binnen- of buitenzonwering op maat bent u bij Janssens-LO aan het juiste adres. In ons gamma vindt u zowel rollo’s als duorolgordijnen. Met persoonlijk advies begeleiden we u doorheen de verschillende optreksystemen en de talrijke keuzemogelijkheden.

In onze stijlvolle interieurwinkel staan verschillende demonstratieopstellingen zodat u met kennis van zaken de juiste keuze maakt. Wij hebben talrijke mogelijkheden voor verduisterende zonwering, telkens in alle mogelijke kleuren en met verschillende motieven. Zowel verticale als horizontale lamellen zijn mogelijk binnen stof of pvc. Wij werken uitsluitend met degelijke en duurzame materialen met een extra stevig optreksysteem. Ook voor eventuele naservice staan wij altijd voor u klaar.

Onze aanpak voor zonwering

  1. Kom langs in onze interieurwinkel te Berchem en neem foto’s van uw interieur mee. Samen bekijken we de mogelijkheden voor stijlvolle zonwering.
  2. Op basis een opmeting ter plaatse, berekenen wij de nodige materialen.
  3. U ontvangt een gedetailleerde offerte, met een opsplitsing van de kosten voor de materialen en de plaatsingskosten.
  4. Indien gewenst installeren wij de zonwering zodat u zeker bent dat alles correct hangt.

Maak vandaag nog uw afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan onze interieurwinkel of kom langs tijdens de openingsuren.

Onze merken voor zonwering

Onder andere:

  • JAB
  • Luxaflex
  • MHZ
  • Kadeco
  • B&C
  • Louverdrape