JANSSENS-LO

Over ons

Meer dan dertig jaar ervaring in interieurprojecten

Janssens-LO is het levenswerk van echtgenoten Astrid Janssens en Guido Rombouts. Zij werken sinds hun vakopleidingen al hun hele professionele leven in de interieursector. Voor elk project mag u rekenen op een persoonlijke opvolging door één van de twee zaakvoerders. Samen met Alexandra vormen ze een gedreven team dat uw interieurproject met de nodige toewijding tot een goed einde brengt. Deskundig advies en een persoonlijke service staan centraal.

Na eerder decennialang een interieurzaak te hebben opgebouwd in Wilrijk, verhuisden Astrid Janssens en Guido Rombouts in 2005 naar Antwerpen-Linkeroever. Vandaar de naam Janssens-LO.

Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen hebben we ons sinds 01/02/2021 verplaatst naar Berchem, maar onze vertrouwde naam blijft uiteraard bestaan.

Ook voor particulieren

Aanvullend op onze activiteiten als groothandel voor de interieurprofessional en schildersbedrijven, richt Janssens-LO zich op particulieren. U kunt in onze interieurwinkel rekenen op deskundig advies voor de juiste keuzes binnen onze talrijke collecties. Wij komen ter plaatse opmeten en garanderen het nodige maatwerk. Voor de plaatsing of uitvoering hebt u de vrije keuze om al dan niet met ons samen te werken.

Uitstekend bereikbaar

Onze locatie in Berchem is uitstekend bereikbaar met de wagen. Daarnaast staat u dankzij tramlijn 7 en 15 vanuit het centrum van Antwerpen al na 10’ voor onze deur. Wij liggen op slechts 100 meter wandelen van tramhalte ‘Berchem Koninklijkelaan’.

Maak vandaag nog uw afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan onze interieurwinkel of kom langs tijdens de openingsuren.