JANSSENS-LO

Verven

Een kwaliteitsvolle uitvoering van al uw schilderwerken

U kunt bij ons zowel terecht voor kwaliteitsvolle verven waarmee u zelf aan de slag gaat als een volledige uitvoering van alle gewenste schilderwerken. Wij gebruiken uitsluitend verven van professionele kwaliteit. Dankzij onze eigen kleurenmengmachine maken wij op maat de gewenste kleuren. Zowel nieuwbouw als renovatie is mogelijk.

Binnen de verfwereld bestaat er bijzonder veel kwaliteitsverschil. Bij Janssens-LO krijgt u het juiste technisch advies. Onze kwaliteitsverven zijn volledig afwasbaar, altijd en blijvend kleurecht, gemakkelijk verwerkbaar. Bovendien behaalt u tijdens het verven gegarandeerd een hoger dekkingsrendement.

Onze aanpak voor verfverkoop of schilderwerken

  1. Kom langs in onze interieurwinkel te Berchem en neem foto’s van uw interieur mee. Samen bekijken we de passende kleuren en krijgt u kleuradvies.
  2. Op basis van een eerste selectie neemt u kleurkaarten mee naar huis zodat u de kleuren in reële omstandigheden kunt bekijken.
  3. Op basis van uw definitieve kleurkeuze komen wij ter plaatse voor een berekening van de nodige verfhoeveelheden.
  4. U ontvangt een gedetailleerde offerte met een opsplitsing van de kosten voor de verf en de uitvoering van de schilderwerken.
  5. Wanneer u de schilderwerken aan ons toevertrouwt, mag u rekenen op een piekfijne uitvoering met oog voor detail. Daarbij hechten we het grootste belang aan de voorbereidingswerken, zoals het bijwerken van oneffenheden. Wij leveren alles netjes op.

Maak vandaag nog uw afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan onze interieurwinkel of kom langs tijdens de openingsuren.

Onze verfmerken

U vindt bij ons alleen professionele verfmerken die de vakman gebruikt:

  • Herbol
  • Sikkens
  • Lucite
  • CWS