JANSSENS-LO

Behang

Stijlvol en kwaliteitsvol behang, geplaatst volgens de regels van de kunst

In onze meer dan honderd behangcollecties vindt u vast en zeker het behangpapier dat perfect in uw interieur past. Wij bieden uitsluitend kwaliteitsvol behangpapier. Dankzij de stevigheid en kleurvastheid bent u vele jaren gerust. Vertrouw voor de plaatsing op ons oog voor detail.

Eerder klassiek of eigentijds tot zeer trendy, al dan niet met een exclusief motief. Of droomt u van vintage en retro? Wij hebben het allemaal in huis! Samen met u bekijken we de mogelijkheden. U krijgt persoonlijk stijladvies. Bovendien wisselen onze collecties voortdurend, zodat we altijd mee zijn met de laatste nieuwigheden. Ook beschermend vliesbehang behoort tot de mogelijkheden.

Extra

  • Decoratieve stickers en muurdekkende posters, inclusief plaatsing

Onze aanpak

  1. Kom langs in onze interieurwinkel te Berchem en neem foto’s van uw interieur mee. Samen maken we een eerste selectie van passend behangpapier.
  2. U krijgt de gekozen stalen mee om het behang in zowel bij dag- als nachtlicht te beoordelen. U bevestigt uw definitieve keuze.
  3. Na een opmeting ter plaatse berekenen wij de nodige hoeveelheden.
  4. U ontvangt een gedetailleerde offerte, met een opsplitsing van de materialen en de kosten voor het plaatsen van het behangpapier.
  5. Wij behangen volgens de regels van de kunst.

Maak vandaag nog uw afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan onze interieurwinkel of kom langs tijdens de openingsuren.

Onze merken voor behangpapier

Onder andere: